SNY I MARZENIA W VENECIA PALACE !!!!!! OH... AH ...

Re: SNY I MARZENIA W VENECIA PALACE !!!!!! OH... AH ...

Postprzez Loffcia » 14 wrz 2010, o 06:33

Po prostu nie ma takiej opcji, żeby ktoś był niezadowolony z imprezy w Venecia Palace! ;D Chcesz się bawić z klasą w gustownym, ekskluzywnym klimacie? To znalazłeś miejsce idealne dla Ciebie. Zresztą wystarczy przeczytać powyższe opinie na forum venecia palace. Pozdrawiam :D
Loffcia

Postprzez anastazja » 14 wrz 2010, o 07:44

Hejka, pierwotnie niechętnie chciałam mieć ślub w Venecia Palace, były nawet kłótnie na tej płaszczyźnie z moim ukochanym, i powiem Wam szczerze, że nie wybaczylabym sobie gdybym się tutaj nie znalazla. Venecia Palace było strzałem w dziesiątke, i jestem szczęśliwa, moja siostra też ma wkrótce ślub, i też na sto procent będzie tutaj robiła wesele.
anastazja

Postprzez Nissi » 15 wrz 2010, o 06:45

Weszłam dzisiaj na forum venecia palace i widzę, że wciąż żyje, przybywa ludzi którzy są zadowoleni z imprezy jaką tam przeżyli. Ciesz mnie to niezmiernie. Właśnie się dowiedziałam, że moja kuzynka również będzie miała imprezę weselną w Venecia Palace i już nie mogę się wprost doczekać aż ponownie będę mogła rozkoszować się tym miejscem i jego atmosferą :)
Nissi

Postprzez landrynka » 15 wrz 2010, o 12:19

Hejka tu Landrynka, jestem szczęśliwym gościem Venecia Palace forum, i nie tylko gościem ale także uczestniczką wesela w Venecia Palace, jestem bardzo zadowolona jak wszyscy tutaj widzę, ale ja też bardzo chcę podzielić się moją pozytywną opinią, dlatego tutaj jestem:) Cieszę się, że mogłam dołączyć do tak dużego grona szczęśliwych klientów Venecia Palace. Gorąco Polecam.
landrynka

Postprzez Sabina78 » 16 wrz 2010, o 07:02

Widzę, że na tym forum Venecia Palace nikt nie poruszył jeszcze kwestii "porządku" która jest warta poruszenia. Sprzątanie nie odbywa się tylko po imprezie, ale jest przeprowadzane na bieżąco. W innych lokalach gdzie bawiłam to na przykład zawsze mnie denerowowały wysypujące się z popielniczek kiepy. W Venecia Palace obsługa na bieżąco dba o takie szczegóły.
Sabina78

Postprzez Nissi » 17 wrz 2010, o 07:06

Kwestia porządku jest bardzo istotna. Niejednokrotnie bawiłam na weselach gdzie już po godzinie trwania imprezy ubikacje wyglądały jak chlew, na podwórku walały się wszędzie pety, a na sali jedzenie. Nie ma takiej opcji, żeby wydarzyło się coś takiego w Venecia Palace, dlatego - jak słusznie zauważyła Sabina78 - należy o tym nadmienić na forum venecia palace.
Nissi

Postprzez blekitna_laguna » 17 wrz 2010, o 08:18

Hej, no jak tak czytam te Wasze opinie na forum Venecia Palace, to aż nie wiem co pisać, bo same pozytywy, w każdym razie dodam, że nie tylko porządek zachowany jest wewnątrz, ale także na dość sporej przestrzeni wokół Venecia Palace. Ładnie przystrzyżone krzaczki, wypielęgnowane drzewka. Trawka jak dywan a i rzadkich okazów kwiatów nie zabraknie, prawie jak w bajce;) Prawie dlatego,że krasnoludków i Alicji z krainy czarów brakuje. Gorąco polecam.
blekitna_laguna

Poprzednia strona

Powrót do forum venecia forum