SNY I MARZENIA W VENECIA PALACE !!!!!! OH... AH ...

SNY I MARZENIA W VENECIA PALACE !!!!!! OH... AH ...

Postprzez magda » 2 cze 2010, o 06:31

Z zachwytem oglądaliśmy ponownie film z Venecia Palace
Kochani , w sobotę minął rok od naszego weseliska a nie możemy się napatrzeć i naoglądać Siłą rzeczy porównuję z filmami z wesel moich koleżanek Nie ma co prównywać choć im tego nie mówię. Na forach czyta się, radzi , porównuje, przestrzega, poleca , wyolbrzymia i plotkuje o wszystkim i o niczym a wracajac do rzeczy wesele można zrobic wszedzie w karczmie i na grzędzie... tylko że karczma , dom weselny, remiza i flaki to już daaaaaaaaleka przeszłość.
Ale jeśli ktoś chce wesele z klasą , takie , które wszyscy goście będą pamiętać to naprawdę warto wyprawić w Venecia Palace . tam jest wyjatkowo przez cały rok, byliśmy już kilka razy o każdej porze roku ale jednak wiosna/lato bije wszystko, zielono, woda pałac, słoneczko nie ma lepszych widoków zwłaszcza na wesele. Noc poślubna w darmowym apartamencie z wanna na środku pokoju zrobiła na mnie ogromne wrażenie :) były też płatki róż ...
Do tego kilka pokoi dla gości w cenie imprezy poprawia samopoczucie, ,m miło jest posłuchać podziekowania od gosci za pokój
Co do jedzonka to warto posłuchać rad managera hotelowego. Przy wejściu gości oh i ah ... nie było końca widok pałacu w pustkowi robi wrażenie powalające
Naprawdę cudownie zorganizowana impreza aż niewiarygodne ze ''kilka metrów od stolicy'' jest tak oryginalne mkiejsce .
Magda
magda

Re: SNY I MARZENIA W VENECIA PALACE !!!!!! OH... AH ...

Postprzez Mika » 15 lip 2010, o 13:13

Cześć
Ja byłam też na weselu w Venecia Palace. Film pewnie nie oddaje wszystkiego jak świetnie jest naprawdę :) Myślę, że każdy kto tam będzie miał wesele to też będzie tak bardzo zadowolny jak Wy. Ja byłam tylko jako gość, ale jakbym miała wybierać salę weselną to naprawde wybrałabym ta w Venecia Palace.
Mika

Postprzez AndrzejS » 19 lip 2010, o 09:47

Potwierdzam. Byłem tez na weselu u moich znajomych i było ekstra. Wszyscy fajnie bawili się, a sama sala Dożów w Venecia Palace jest zachwycająca.
Także dopisuję na tym forum też moja pozytywną opinie o Venecia Palace.
AndrzejS

Postprzez Sabina78 » 30 lip 2010, o 12:30

Rzeczywiście Venecia Palace to klasa. Film filmem, ale to trzeba przeżyć. Już kilka osób na tym forum wcześniej napisało, że film nie oddaje pełni atrakcyjności tego miejsca. Ja miałam to szczęście że iż już dwukrotnie bawiłam się na weselu w Venecia Palace. Ludziom dopiero planującym swoje imprezy mogę z czystym sumieniem zarekomendować Venecia Palace. To najlepsze miejsce w jakim się bawiłam pod każdym względem!
Sabina78

Postprzez Tomasz_Wwa » 9 sie 2010, o 13:38

Widzę, że forum aż kipi od pozytywnych opinii o Venecia Palace. Trafiłem tu przypadkiem, można by rzec jako internetowy rozbitek. Nie mogę się niestety wyłamać z trendu który dominuje na tutejszym forum. Również muszę pochwalić Venecia Palace. Z imprezy na której ja byłem najbardziej w pamięć zapadły przede wszystkim piękne wnętrza Venecia Palace. Naprawdę zwalające z nóg. Wesele było mojej siostry, i jak ostatnio z nią rozmawiałem, to mówiła, że jak na babskim wieczorze włączyła DVD z filmem z weseliska, to wszystkie koleżanki które nie były na imprezie przyznawały szczerze, że są zazdrosne. Nie mogły też uwierzyć, że to wszystko w tak przystępnych cenach!

Ale jak napisała Sabina78 film rzeczywiście nie oddaje całej atmosfery luksusu, przepychu, profesjonalizmu i doskonałej zabawy. Od siebie dodam, że w Venecia Palace doskonała, a obsługa to klasa światowa!

Pozdrawiam!
Tomasz_Wwa

Postprzez paulinka » 11 sie 2010, o 07:35

Do: @Tomasz Wwa

Dobrze że na tym forum poruszyłeś kwestie cen jakie są w Venecia Palace. Jak na doskonałe warunki i komfort oferowane przez Venecia Palace są naprawdę niskie i przystępne. Kiedy od mojej najlepszej przyjaciółki dowiedziałam się ile zapłaciła, musiałam przyznać, że są dwa razy niższe niż się spodziewałam.

Co do samej imprezy weselnej to było fantastycznie. Zawsze marzyłam, żeby przeżyć wspaniały, bajkowy bal jak na filmach gdzie bawi się arystokracja, czy śmietanka towarzyska. Dokładnie tak poczułam się w Venecia Palace. Wspaniały budynek, piękana architektura, ładne widoki, pyszne jedzenie, profesjonalni kelnerzy, gustowny wystrój, przednia zabawa. Czego można chcieć więcej??

Pozdrawiam
paulinka

Postprzez Bozi70 » 12 sie 2010, o 09:23

Jestem z Wrocławia, ale miałam okazję bawić się na weselu kuzynki w Hotelu Venecia Palace w tym roku, niespełna trzy miesiące temu. Muszę powiedzieć, że byłam totalnie (pozytywnie) zaskoczona niesamowicie wysokim poziomem imprezy. Zdecydowanie największym plusem jest wspaniały budynek i sceneria. Ale prawdę mówiąc trudno znaleźć chociażby jedną rzecz, do której można by się przyczepić.

Naprawdę szczerze polecam Venecia Palaca wszystkim użytkownikom forum.
Bozi70

Postprzez Nelka » 31 sie 2010, o 13:40

Właśnie jestem po totalnie udanym weekendzie który spędziłam w Venecia Palace na weselu siostry. Było super, będę polecać Venecia Palace wszystkim moim znajomym! Nie chcę powtarzać po innych, więc napiszę tylko, że wszystkie powyższe opinie są zbieżne z moimi wrażeniami. Od siebie mogę co najwyżej dodać, że największe wrażenie zrobiła na mnie obsługa a konkretnie jej profesjonalizm! :)
Nelka

Postprzez Robert » 1 wrz 2010, o 13:52

Święta racja! Też byłem z żoną w Venecia Palace na weselu i bawiliśmy się wybornie. Ekskluzywność połączona ze swojskością, do tego pełen profesjonalizm i najwyższa jakość WSZYSTKIEGO! Począwszy od jedzenia, przez obsługę po widoki i wrażenia estetyczne. Również na pewno polecę Venecia Palace moim znojomym i rodzinie. Jak bedziecie mieli okazję bawić w Venecia Palace, to nigdy nie odmawiajacie :)
Robert

Postprzez Nissi » 13 wrz 2010, o 06:26

Uff, wreszcie znalazłam jakieś forum venecia palace. Bardzo chciałam napisać swoją opinię, bo warto propagować miejsca takie jak Venecia Palace, gdyż w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko znaleźć tak wysoki standard imprez. W Venecia Palace naprawdę znają się na swojej robocie, wiedzą jak się organizuje imprezy weselne, jak sprawić żeby młoda para była szczęśliwa a goście usatysfakcjonowani. Jeśli jacyś znajomi będą brać ślub to będę ich namawiać na Venecia Palace, wiedząc, że za takie rady będą mi potem wdzięczni, a sama skorzystam też na tym w ten sposób, że znowu będę się mogła bawić na imprezie w tym cudownym miejscu.
Nissi

Następna strona

Powrót do forum venecia forum