Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o ślubie

Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o ślubie

Postprzez administrator » 17 wrz 2010, o 13:09

Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o ślubie plenerowym!
administrator
Administrator

Re: Venecia Palace Forum - wypowiedzcie się co myślicie o śl

Postprzez calineczka » 17 wrz 2010, o 13:24

Miałam średnią pogodę na weselu. Ale co tam, klimat był taki, że w zasadzie nie musiałam zwracac na to uwagi. Piękne drzewka, wyeksponowana natura, wspaniałe oświetlenie doskonale współpracujące z fauną i florą, która otacza piękny kompleks Venecia Palace. Dobrze, że są takie miejsca jak forum Venecia Palace, można podzielić się cudownymi doznaniami z innymi. Baj baj.
calineczka

Postprzez nasturcja » 20 wrz 2010, o 07:59

Witam na forum Venecia Palace. No ja miałam pogodę paskudną, i bardzo mnie ucieszyło to że mogłam bez problemu zmienić termin!!! Ale byłam szczęsliwa. Gdyby ludzie z Venecia Palace by się nie zgodzili to miałabym depresyjne wesele, ale na szczęście panowie z Venecii nie robili najmniejszego problemu, popatrzyli do bazy gdzie co i jak i zaproponowali mi kolejny i wcale nie tak odległy termin. Na prawdę polecam. Ceny też nie były wcale wygórowane, zaryzykuję nawet stwierdzenie,że były ludzkie:) Pozdrawiam.
nasturcja

Postprzez Nissi » 20 wrz 2010, o 08:09

Wow, nastrucja, jestem zszokowana tym co piszesz. Jeżeli pozwolili Ci zmienić termin w Venecia Palace to to już jest szczyt wyjątkowości lokalu. Warto takie miejsca propagować w internecie, a w szczególności na tym forum Venecia Palace.
Ale do rzeczy. Moja znajoma miała ślub w plenerze w Venecia Palace i była zachwycona. Niestety nie znam szczegółów, więc nie będę pisać głupot, jednak pamiętam że była niesamowicie usatysfakcjonowana oferowanym serwisem.
Pozdrawiam.
Nissi

Postprzez Pucia » 21 wrz 2010, o 07:06

Cięzko mi się wypowiadać o ślubie plenerowym jako takim, gdyż ani nie byłam nigdy na takim, ani też mój własny ślub nie odbywał się w plenerze. Znam je tylko z telewizji. Mogę się jednak wypowiadać o plenerze wokół kompleksu Venecia Palace, a ten jest świetny. Dużo zieleni i monumentalne budowle kompleksu doskonale się komponują. Myślę, że można tam zrobić fantastyczny ślub plenerowy i właśnie po to się zalogowałam na forum Venecia Palace aby to napisać.

Pzdr :D
Pucia

Postprzez Maminka31 » 9 lut 2011, o 09:35

Fantastycznie że znalazłam to Forum Venecia Palace.

Muszę przyznać, że impreza weselna na której byłam w Venecia Place była wspaniała i na najwyższym poziomie. Mogę potwierdzić wszelkie pozytywne opinie i zachwyty nad Venecia Palace. Ci którzy na forum Venecia Place wpsiują niepochlebne opinie to chyba ludzie konkurencji zazdrośni o to jak wspaniałą renomę i poziom trzyma Venecia Palace. Polecam każdemu, na pewno się nie zawiedziecie!

Pozdrawiam!
Maminka31

Postprzez Mariola » 9 lut 2011, o 14:48

Byłam już dwukrotnie na weselu w Venecia Palace, za każdym razem bawiłam się przednie! Wraz z moim partnerem planujemy wesele w przyszłym roku i myślę, że wkrótce się wybiorę do Venecia Palace w celu omówienia szczegółów. Od znajomych wiem, że właściciel jest bardzo elastyczny i można dostosować do siebie wszelkie apekty imprezy weselnej. Opinie na tym forum Venecia Palace również mnie przekonują co do tego, że warto tam zorganizować imprezę weselną.
Mariola

Powrót do forum venecia forum