Wystrój sali Venecia Palace

Wystrój sali Venecia Palace

Postprzez administrator » 10 lut 2011, o 10:35

Wpisujmy na Forum Venecia Place wszelkie uwagi: pochlebne/niepochlebne na temat wystroju sali w Venecia Palace. Zapraszamy do wpisywania postów!
administrator
Administrator

Re: Wystrój sali Venecia Palace

Postprzez Zuza79 » 14 lut 2011, o 08:43

Moje wrażenia z wystroju sali w Venecia Palace:

Gustownie, aczkolwiek bez zbędnego przepychu który charakteryzuje nowobogacką kiczowatość. Prawdę mówiąc bardzo mi się podobało. Widać, że wystrój jest dobierany przez profesjonalistów. Krótko mówiąc: wielki pozytyw :)
Zuza79

Postprzez Mariola » 15 lut 2011, o 08:23

Wystrój bardzo ładny, wysztko gustownie przystrojone. Szczególnie cenię sobie, że widać, że wszystko jest dosyć nowe, a nie używane po raz setny. Jestem trochę pedantyczna i mogę Państwu tutaj na forum Venecia Palace napisać z czystym sumieniem, że pod względem wystroju Venecia Palace reprezentuje bardzo dobry poziom. Zwracam też uwagę na takie detale jak obrusy, zasłony czy dywany. Wszystko ładne i wyglądało jak nowe.
Mariola

Postprzez Zuza79 » 16 lut 2011, o 08:29

To prawda Mariola. Dobrze że wspomniałaś o tym na forum Venecia Palace. Wszystko wygląda jakby było całkowicie nowe, chociaż wiadomo, że lokal nie może kupowac wszystkiego nowego na każdą imprezę weselną. Jednakże można przynajmniej z całą pewnością stwierdzić, że w Venecia Palace bardzo często wymieniają zużywalne elementy wystroju!!
:!:
Zuza79

Postprzez Ziuta » 23 lut 2011, o 08:21

Wystrój jest okej, nie ma się do czego przyczepić. Powiedziałabym, że w Venecia Palace wystrój jest bardzo dobry, ale jeśli chodzi o wystawianie im za ten aspekt najwyższych not, to się wstrzymam, gdyż jest to kwestia subiektywna. Chodzi o gust. A więc na pewno jest dobrze, ale jeszcze zależy kto co lubi. Muszę jednak tutaj na forum Venecia Palace nadmienić, że podobno w kwestii wystroju można spokojnie się dogadać z bardzo elastycznym szefostwem. Pozdrawiam
Ziuta

Postprzez Maminka31 » 28 lut 2011, o 09:55

Wystrój w skali 1-10 daję 10. Trzeba przyznać że osoba która w Venecia Palace zajmuje się wystrojem sali zna się na rzeczy. Po prostu pełna profeska. Mogę z czystym sumieniem na tym forum Venecia Palace dać im moją prywatną, najwyższą notę za wystrój.
Maminka31

Postprzez Zuza79 » 2 mar 2011, o 14:46

Słyszałam plotkę, że osoba odpowiedzialna za wystrój w Venecia Palace zna się świetnie na scenografii filmowej :) Nie wiem czy to prawda. Tak czy siak w Venecia Palace wystrój jest doskonały. Pierwsza klasa! :mrgreen:
Zuza79

Powrót do Forum Venecia Palace