Porównanie Forów weselnych z Forum Venecia Palace

Porównanie Forów weselnych z Forum Venecia Palace

Postprzez administrator » 10 lut 2011, o 10:30

Jak oceniacie nasze forum Venecia Palace na tle innych forów internetowych dotyczących lokali i imprez weselnych? Prosimy o opinie!
administrator
Administrator

Re: Porównanie Forów weselnych z Forum Venecia Palace

Postprzez Zuza79 » 14 lut 2011, o 08:40

Miałam okazję bawić na kilkunastu imprezach weselnych. Niektórych już nie pamiętam, co nie najlepiej o nich świadczy. Inne pamiętam doskonale, gdyż bawiłam się świetnie. Tak to jest że przeważnie zapamiętujemy imprezy wybitnie najlepsze lub totalne klapy :) Jeśli chodzi o Venecia Palace to na mojej liście kilkunastu imprez, w takim moim prywatnym rankingu na pewno umieściłabym ich w pierwszej trójce, i bardziej skłaniam się tu ku najwyższemu stopniu podium. ;)
Zuza79

Postprzez Maminka31 » 15 lut 2011, o 08:17

@ Zuza79

Pytanie dotyczyło oceny forum Venecia Palace na tle forów innych lokali organizujących imprezy weselne.

Ja natomiast nie mogę się wypowiedzieć, gdyż nie widziałam forów innych lokali. Natomiast o forum Venecia Palace mogę powiedzieć, że mi się podoba bardzo ;)
Maminka31

Postprzez Zuza79 » 16 lut 2011, o 08:27

Ach racja, źle odczytałam temat wątku :D Przeglądałam inne fora, muszę przyznać, że forum Venecia Palace wyróżnia się świetną moderacją. Na innych forach pełno spamu i reklam, tak jakby nikt się nie zajmował porządkowaniem treści na tamtejszych stronach. Forum Venecia Palace - jak najbardziej POZYTYW! :!:
Zuza79

Postprzez Ziuta » 23 lut 2011, o 08:22

NIestety nie miałam styczności z forami internetowymi innych lokali oferujących swoim klientom imprezy weselne. Natomiast samo Forum Venecia Palace bardzo mi się podoba, i można tutaj znaleźć wiele ciekawych informacji.
Ziuta

Postprzez Maminka31 » 28 lut 2011, o 09:49

A żeby docenić jakość forum Venecia Palace, proponuję każdemu wpisać w Google hasło "forum lokal weselny" i sprawdzić inne fora. Naprawdę dużo tam buractwa i spamu/reklam.

Forum Venecia Palace naprawdę się wyróżnia solidnością.
Maminka31

Postprzez Zuza79 » 2 mar 2011, o 14:44

Zrobiłam jak radziła Maminka 31 i muszę przyznać, że miała dużo racji. Sprawdziłam z ciekawości inne fora i forum Venecia Palace naprawdę jest fajnie moderowane i nie ma tutaj kiczu i buractwa. Wpiszcie sobie "wesela mazowiecke forum". Forum Venecia Palace rządzi.
Zuza79

Powrót do Internetowe Forum Venecia Palace