Jedzenie w Venecia Palace

Jedzenie w Venecia Palace

Postprzez administrator » 10 lut 2011, o 10:37

W tym wątku ocenimy wszystko co dotyczy jedzenia w Venecia Palace. Menu, smak potraw, ilość, elastyczność Venecia Palace w kwestii dostosowania menu do indywidualnych potrzeb. Zapraszamy do komentowania na Forum Venecia Palace!
administrator
Administrator

Re: Jedzenie w Venecia Palace

Postprzez Zuza79 » 14 lut 2011, o 08:45

Jeśli chodzi o jedzenie w Venecia Palace, to muszę tutaj napisać że jest na wielki PLUS. Możecie mi w tej kwestii wierzyć, gdyż jestem jeśli chodzi o jedzenie wyjątkowo wybredna, natomiast w Venecia Palace zajadałam się niczym jakiś głodomor. Było to efektem nie tylko tego, że potrawy były pyszne, ale też podane w odpowiednim czasie i proporcjach!
Zuza79

Postprzez Maminka31 » 15 lut 2011, o 08:19

Zgadzam się z Zuzą. Jedzenie w Venecia Palace było genialne. Nie wiem, może tam mają jakiegoś renomowanego mistrza kuchni? A może samą Magdę Gesler? :lol: Ale na poważnie to wszystko było przepyszne, szczerze powiedziawszy dla samej rozkoszy smakowej warto pójść do Venecia Palace na imprezę ;)
Maminka31

Postprzez Mariola » 16 lut 2011, o 08:31

Jedzenie bardzo dobre w Venecia Palace. Pyszne w smaku, odpowiednio dozowane, podawane w odpowiednim momencie. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Oprócz przedniej zabawy możemy się więc cieszyć wspaniałymi doznaniami smakowymi. :mrgreen:
Mariola

Postprzez Ziuta » 23 lut 2011, o 08:18

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Byłam na imprezie weselnej w Venecia Palace w lecie zeszłego roku. Co do jedzenia to mogę się wypowiadać w samych superlatywach. Wszystko było naprawdę pyszne i nie tylko smakowało ale też i wyglądało doskonale. A wiadomo, że je się i oczami i buzią :D Także drodzy użytkownicy forum Venecia Palace, jeżeli szukacie tutaj informacji o jakości jedzenia w Venecia Palace, to pragnę zakomunikować, że w tej kwestii będziecie na pewno usatysfakcjonowani! :mrgreen:
Ziuta

Postprzez Maminka31 » 28 lut 2011, o 10:03

Do jedzenia nikt się nie może przyczepić na tym forum Venecia Palace. Naprawdę, trzeba by być jakimś wyjątkowo wybredną osobistością, że by cokolwiek tam im nie pasowało. Jest to fantastyczne żarcie w tym Venecia Palace, pozdro!
Maminka31

Postprzez Zuza79 » 2 mar 2011, o 14:47

Maminka 31 ja jestem wyjątkowo wybredną osobą, naprawdę, a mimo to, jedzenie w Venecia Palace mi smakowało. Było po prostu świetne. Naprawdę jakbym mogła dałabym każdemu pisemną gwarancję, że jedzenie w Venecia Palace będzie smakować ! :lol:
Zuza79

Powrót do Opinie na Forum Venecia Palace